GEÇTİĞİMİZ sezon Türkiye Bayanlar 1'inci Ligi’nde geçirdiği başarılı sezonun ardından Hentbol Süper Ligi'ne yükselen Osmangazi Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Nedzad Masiç yönetiminde başladı. Sukaypark tesislerinde yapılan kondisyon ağırlıklı antrenmanda oyuncular güç depoladı. Tamamı altyapıdan yetişen sporcuları ile elde ettiği başarılarla, son 4 yıla damgasını vuran Osmangazi Belediyespor, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, süper ligde de başarılı bir sezon geçirmek istiyor.
Osmangazi Belediyespor olarak kadroyu koruduklarını söyleyen Boşnak Hoca Nedzad Masiç, "Şu anda 21 oyuncuyla sezon hazırlıklarına başladık. İlk antrenmanımızı yaptık. Öncelikli hedefimiz play offlara kalmak" dedi.
Süper Ligde kalıcı olabilmek için takıma yerli ve yabancı oyuncu takviyesi yapacaklarını söyleyen Masiç, "İlk yarı sonunda durumumuzu görüp ona göre hedefimizi revize edeceğiz. Son derece iyi bir takımımız var. Osmangazi Belediyespor, 3 yılda önemli başarılara imza atarak 2'nci ligden süper lige çıkmayı başardı. Takımın bu başarılara ulaşmasında büyük pay sahibi olan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar başta olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından bir araya gelen sporcularından Maria Gribic, "Takımımız çok iyi durumda. Genç bir takımız. Yabancı ve yerli transferlerle daha da iyi olacağız. Öncelikli hedefimiz süper ligde kalıcı olmak. Yapılacak takviyelerle bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAF