MAFSAD tarafından yürütülen ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi” kapsamında Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı’ya plaket takdim edildi.
Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi kapsamında projeyi destekleyen Vali Süleymn Kamçı’yı makamında ziyaret etti. MAFSAD Başkanı İnan Orhan, projenin geribildirimlerini Vali Süleyman Kamçı’yla paylaştı.
MAFSAD Başkanı İnan Orhan, fotokampa katılan katılımcıların memnun ayrıldıklarını, katılımın beklenenin üzerinde olduğunu ve Malatya için çok önemli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade etti. Organizasyonun gelenekselleştirilerek önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade eden başkan Orhan, Vali Süleyman Kamçı’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.
Vali Süleyman Kamçı, fotokampa ilişkin geribildirimlerin iyi olmasının organizasyonun başarılı geçtiğinin göstergesi olduğunu belirterek, önümüzdeki yıllarda yapılacak fotokamp için MAFSAD’a başarılar diledi.