Bozüyük Belediyesi iftar çadırının kurulum çalışmaları tamamlanarak Ramazan ayı boyunca yapılacak iftarlara hazır hale getirildi.
Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar çadırı aşevinin arkasında bulunan alana kurularak on bir ayın sultanı Ramazan ayına hazır hale getirildi. Belediye ekipleri tarafından kurulum çalışmaları tamamlanan iftar çadırı bu yılda Ramazan ayının ilk gününden, son gününe kadar vatandaşlara hizmet verecek. Bozüyük Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir hayırseveri ihtiyaç sahipleriyle buluşturduğu iftar çadırının geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor.
Belediye yetkilileri, İftar Çadırı’nın ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra evinde yalnız başına iftar yapmak istemeyenlerle, iftar saatinde evinde olamayanlara da hizmet verdiğini söyleyerek, “Mübarek ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve yalnız kalmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dediler. Bozüyük Belediyesi iftar çadırı uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ederek, “Eski ramazanlarda olduğu gibi kalabalık sofralarda hep birlikte oruç açmanın hazzı bir başka oluyor” dediler.