Develi ilçe Kaymakamı Enver Ünlü, düzenlenen toplantıda muhtarların sorunlarını dinledi.
Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğünde Develi Kaymakamı Enver Ünlü Başkanlığında Develi Mahalle ve Köy Muhtarları toplantısı yapıldı. Toplantıya Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert, İlçe Müftüsü Cafer Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, İlçe Spor Müdürü Mete Halıcı, Daire Müdürleri, mahalle ve Köy muhtarları katıldı. Kaymakam Ünlü, muhtarların sıkıntılarını dinleyerek tek tek not aldı.
Develi Mahalle ve Köy Muhtarları toplantısına katılan Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü de muhtarların teleplerini dinledikten sonra, "Köylerimize 80 bin metre, mahellelerimize ise 130 bin metre kare parke yol çalışması yapılacak. Köylerimiz tozlu yollardan kurtulacak. Aynı zamanda köylerimize 500 adet çöp konteynırı gönderdik bundan sonra köylerimiz daha temiz olacak" dedi
Develi Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ise, "Kırsal alanlarda yaşanyan hayvan sahibi vatandaşlarımızın başı boş bıraktığı hayvaları özellikle yollarda kazaya sebebiyet veriyor. Bu kazalar insanların hayatına da mal olabiliyor. Yaşanan kazalarda, kazaya sebebiyet veren hayvanın sahibi aracın masraflarını da karşılamak zorunda kalır. Mağdur olmamak için hayvanlarınızı başıboş bırakmayın" diye konuştu.