CHP İl Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, hazır olduklarını ifade etti.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Türkel, "Bütün sandık atamalarımızı yaptık. Eğitimlerin yüzde 90'nını tamamladık" derken, Aksoy da "Mahalle temsilciliklerimizi tamamlamak üzereyiz. Biz seçime hazırız" diye konuştu. Şen ise, "Samsun'u, SP'yi ve milli görüşü Karadeniz'de ve Türkiye'de en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. 

'YARINMIŞ GİBİ HAZIRLANIYORUZ'

Samsun Medya Grubu'na seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "İYİ Parti Samsun'da yarın seçim olacakmış gibi seçimlere hazırlanıyoruz. Sandık görevlilerimizin yüzde seksenini sisteme girmiş durumdayız. Bu görevlilerle ilgili seminer ve bilgilendirme çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle temsilciliklerimizi tamamlamak üzereyiz. Biz seçime hazırız" diye konuştu. 

 'SANDIKLAR EMİN ELLERDE'

"AK Parti'nin Samsun ve Türkiye'de  son kullanma tarihi çoktan dolmuş ve geçmiştir" diyen CHP İl Başkanı Fatih Türkel, "Ülkenin sürüklediği uçuruma bakar mısınız? AK Parti'nin bu hastalığa yazacak bir reçetesi kalmamıştır. Dolayısıyla güven ortamı zedelenmiştir. Para güvenli ortamları sever. Ülkeden sermaye kaçmıştır. Ülkede hukuk ve adalet AK Parti sayesinde ayaklar artında sürtünmüştür. Biz 'hemen seçim, erken seçim' diyoruz. Seçim hazırlıklarımız sürüyor. Samsunluların içi rahat olsun. Hiçbir trafoya kedi girmeyecek. Bütün sandık atamalarımızı yaptık. Eğitimlerin yüzde 90'nını tamamladık. Millet ittifakı olarak sandıklarımız emin ellerde olacak.  Her karanlığın bir aydınlığı olacak" ifadelerini kullandı. 

'EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ'

SP Samsun İl Başkanı Salih Şen ise şunları söyledi:

"İktidarın 20 yıllık süreç içinde ekonomiyi, sosyal hayatı getirdiği durum ve siyasi seviyenin düşürüldüğü durum görüldüğünde en azından SP ve milli görüşün varlığı en azından bir işaret fişeği olduğu ve topluma yön verecek çare merkezi olduğunu vatandaşımız yüreğinin bir köşesinde saklıyor.  Samsun Karadeniz'in başkenti konumunda. Samsun Türkiye'ye yön veren bir şehir. Bu anlamda biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Samsun'u, SP'yi ve milli görüşü Karadeniz'de ve Türkiye'de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Samsun'da sıkıntılar neyse diğer şehirlerimizde de aynı. Bu sıkıntılara çare bulacağımıza eminim. İnşallah seçimde ülkemiz için yapmamız gerekenleri yapıp ve yaptıracağız."

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.