AK Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı ziyaret etti.
Ocak ayında yapılan AK Parti Saruhanlı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın 4’üncü Olağan İlçe Kongresinde Başkan seçilen Taştekin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kurum ziyaretlerine başladı.
İlk olarak Kaymakam Kanyılmaz’ı ziyaret eden AK Kadınlar, daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Taştekin, ziyarette yaptığı konuşmada hakkın rızasını esas alan bir davada görev aldığı için çok mutlu olduğunu belirterek şöyle dedi:
“AK Parti duruşu, vizyonu, misyonu, ideolojisi, yaptıkları ve yapacakları ile güçlü bir siyasi duruşun adıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Haziran ayında yapılacak genel seçimlerden başarıyla çıkacak ve 2023 hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Ülkemizi önce 2023’e ardından 2071’e taşıyacak, güçlü Türkiye için çok çalışacağız. Bu yolda biz kadınlara büyük görevler düşüyor. Bunun için sorumluluklarımızı biliyor, bunu yerine getirmek için söz veriyoruz.”
Başkan Yaralı ise Medine Taştekin’i tebrik ederek, kendisine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileğinde bulundu. Ziyarette AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen de yer aldı.