Keçiören’de bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Kur’an Ziyafeti” programı, gencinden yaşlısına çok sayıda vatandaşı Kur’an aşkıyla buluşturdu.
Hz. Muhammed’in doğumu etkinlikleri kapsamında Keçiören Belediyesi ile Keçiören Müftülüğü Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen program vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Keçiörenli vatandaşlar, Ankara’da son 65 yılın en soğuk kış günlerinin yaşanmasına rağmen programın yapıldığı Halil İbrahim Sofrası’nı tıklım tıklım doldurdu. Programı gönüllere inşirah sunmak için düzenlediklerini ifade eden Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan, “Bugün Kur’an konuşacak, biz dinleyeceğiz. Kur’an okumak ve dinlemek hepimizin vazifesidir. Bu soğuk günlerde Kur’an aşkıyla buraya gelenlerden ve bu programı düzenleyenlerden Allah razı olsun” dedi.
Abdulkadir Şehitoğlu, Osman Şahin, Bünyamin Topçuoğlu ve Yunus Koçan ile Hafızlar Ali Tel, Erdal İlhan ve Mehmet Bilir’in okudukları Kur’an tilaveti Keçiörenlilerin kalplerini fethederken, çok sayıda vatandaşın duygulanarak gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Programı düzenleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a ve emeği geçen herkese teşekkür eden vatandaşlar, “Bu gece Kur’an’ın nuruyla bereketlendik. Allah hepsinden razı olsun” dediler.