TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor'a 4-1 mağlup olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, önceliklerinin Karşıyaka maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek olduğunu belirtti.

Demir, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşılaşmasında aldıkları mağlubiyeti unutarak, toparlanacaklarını söyledi.

Adana Demirspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydeden Nihat Demir, "İlk yarıda iyi mücadele ettik. Rakibimize çok fazla gol pozisyonu vermedik ancak skoru 2-1'e getirince, beraberliğe yüklendiğimiz sırada kalemizde son dakikalarda üçüncü golü gördük ve direncimiz kırıldı" dedi.

Bu maçtan çıkartacakları dersler olduğunu aktaran Demir, Adana Demirspor karşısında oynadıkları oyunun karşılığının mağlubiyet olmadığını vurguladı.

Demir, ligin 5. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya konuk olacaklarını da anımsatarak, "1461 Trabzon olarak önceliğimiz bu ligin takımı olmak ve önümüzdeki Karşıyaka maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek. Bu maçı kazanarak daha sonraki Samsun maçına da moralli çıkmak istiyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bunun üstesinden gelecek kapasiteye sahiptir" ifadelerini kullandı.