Türk Kızılay’ın 147 kuruluş yıldönümü anısına Adana Şubesi tarafından gerçekleştirilen “İyilik Yürüyüşü”ne büyük katılım gerçekleştirildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Bando takımı eşliğinde İstasyon Meydanı, önünde başlayan ve Atatürk Caddesi’nden devam eden ve Atatürk Parkı bünyesinde bulunan 75. Yıl Sanat Galerisi’nde sona eren yürüyüşe, Vali Mustafa Büyük, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan,Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve diğer yetkililer katıldı.
Etkinlikler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tekvando, boks, cimnastik, okçuluk, badminton sporcularının yanı sıra izciler de katılarak destek verdiler.
Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ile Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı yaptıkları konuşmalarda Kızılay’ın yaptıkları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, etkinliğe emeği, hizmeti geçenlere ve katılanlara teşekkür ettiler.
Konuşmaların ardından Türk Kızılay’ına katkı sağlayan ve çok sayıda kan veren vatandaşlara plaket madalya verildi.
Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mahmut Kır ile Spor Servisi Şefi Hanifi Altun ve bölge antrenörleri, federasyon il temsilcileri katıldı.