Kütahya’nın Pazarlar ilçesi AK Parti ilçe teşkilatı Milletvekili adaylarının katılımıyla 7 Haziranda yapılacak olan genel seçim çalışmalarına başladı.
Pazarlar İlçesinde yapılan Milletvekili tanıtım programına Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş Seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu süreçte bütün vatandaşların kapısını tek tek çalıp oy isteyeceklerini dile getiren Çetinbaş, "Çünkü bizim herkesin oyuna ihtiyacımız var. 7 Haziran genel seçim çalışmalarına başladık. Yaklaşık 2 ay hızlı ve tempolu seçim çalışmalarının startını verdik. Hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.
Pazarlar İlçe esnafını ziyaret eden Ak Parti Kütahya Milletvekili adayları vatandaşlar ile de sohbet etti.
Vatandaşlarla konuşan Ak Parti Kütahya Milletvekili adayı Mustafa Şükrü Nazlı “Türkiye Ak Parti ile büyük değişime girdi. Türkiye değişirken Kütahya değişiyor, Pazarlar değişiyor. Türkiye’de güzel şeyler oluyor ve olmaya da devam edecektir. Yeni Türkiye için bu yola baş koyduk. Kütahya’dan 4 Türkiye’den 400 milletvekili ile meclise gideceğiz ” dedi.
Ak Parti Kütahya Milletvekili adayı Ahmet Tan, “Türkiye önemli bir sınavdan geçiyor. Ak Parti Hükumetinin yen dönemde en büyük icraatı Başkanlık sistemi ve demokratik yeni bir anayasa yapmak olacaktır. Yeni ana yasa ile insanımız daha mutlu ve refah yaşayacaktır” dedi.
Milletvekili adayı İshak Gazel ise, “Türkiye’de ve Kütahya’da birlik beraberlik içerisinde 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin ilerlemesi için çalışmalarımız devam edecektir. Ak Parti hükumetinin 12 yılda yaptığı yatırımlar ve hizmetler ortadadır. Bizler sizlere hizmet etmeye talibiz” dedi
Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, “Yüzdelik bazında Pazarlar İlçesi olarak Kütahya’da birinci olmak istiyoruz ve Kütahya’nın da Türkiye’de birinci olmasını istiyoruz. Kütahya’da 4-0 yapmak için çok çalışacağız. Bu konuda teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Milletvekili adaylarımızla birlikte köy köy, mahalle mahalle gezeceğiz. Tüm insanlarımıza ulaşacağız. 07 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. (MB-EFE)