Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Serhan Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı makamında ziyaret etti.
Sıcak ve samimi havada gerçekleşen ziyarette dernek üyeleri Sivas’ta yaptıkları faaliyetler hakkında Genel Sekreter Ayhan’a bilgi verdi.
Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Serhan Çelebi, dernek olarak yürüttükleri projeler için İl Özel İdaresi’nden destek istediklerini ifade ederek, ”Sayın Genel Sekreterimize bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Dernek olarak şehrin kültürel mirasına katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu anlamda idaremizde derneğimizin çalışmalarına katkı sağlayacak.” dedi.
Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Gençlik Kolları üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan, ”Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sayın Ahat Türkmenoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin hepsi fedakarca bir kamu kurumunun gerçekleştireceği tüm faaliyetleri yapacak kadar azimle çalışmaktadırlar. Gençlik kollarındaki arkadaşlarımız da şehir kimliğini öne çıkarmak için canla başla gayret gösteriyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Derneğin çalışmalarına kurum olarak destek vereceklerini vurgulayan Ayhan, “Derneğimizin gençlik kollarının şehrimize sahip çıkması son derece önemli. Çünkü geleceğimizin teminatını gençlerimiz oluşturmaktadır. Sizlerin bilgi ve birikimlerinizden istifade etmek, hem de kurumumuzun Sivas’a daha neler katabilir bunu beraber paylaşabilmek adına kurumsal anlamda üzerimize düşen ne varsa her türlü desteği vermeye hazırız. Her zaman beraber olup ilimize sahip çıkmak, güzel projeleri de Sivas’a kazandırmak için çalışacağız.” şeklinde konuştu.