Sultangazi'de nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan maskeli ve silahlı 5 kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 3 saldırgan yaralanarak, 2'si ise kovalamaca sonucu yakalandı.

POMPALI TÜFEKLE BASTILAR
Edinilen bilgiye göre, 50. Yıl Mahallesi D Caddesi'nde nöbetçi Hayat eczanesine gelen yüzlerinde maske, ellerinde pompalı tüfek bulunan 5 şüpheli, içeri girdikten bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmak istedi. 



5 SALDIRGAN DA YAKALANDI
Pompalı tüfekle ateş eden saldırganlar ile polis arasında çatışma çıktı. Saldırganlardan 3'ü çatışma sonucu yaralanırken, 2'si silahlarını atarak yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan 2 saldırgan, kovalamaca sonucu yakalandı.



YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Eczane önünde ellerinden ve ayaklarında yaralanan 3 saldırgan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.



2 POMPALI TÜFEK BULUNDU
Eczanede ve çatışmanın yaşandığı D Caddesi'nde ekipler inceleme yaparken, olay yerinde saldırganlara ait 2 pompalı tüfek ile onlarca boş fişek görüldü.

5 SOYGUN GERÇEKLEŞTİRDİLER
Bu arada, söz konusu saldırganların farklı tarihlerde 3 eczane ile 2 tekel bayisini soydukları iddiasıyla arandıkları bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.