Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - Seçimlere iki gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli 2'nci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan, helikopterle kentin en uzak köylerine kadar ulaşarak broşürlerini dağıttırdı. Türkkan, dün de yaklaşık 100 genç ile birlikte Gebze İlçesi sokaklarında yüreyerek broşür dağıttı. 
Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde MHP'nin 2'nci sıradan aday gösterdiği Türkkan, yurt içi oy sayımlarına göre seçimi kazanmış ve ikinci kez milletvekili olma şansını yakalamasına rağmen, yurt dışından gelen oyların ilave edilmesiyle milletvekilliğini çok az farkla HDP adayı Ali Haydar Konca'ya kaptırmıştı. Bu seçimlerde de 2'nci sıradan gösterilen Türkkan, bu kez işi sıkı tutarak çağın imkanlarını da kullanarak Kocaeli'nin en uzak yerleşim birimlerine helikopterle ulaştı. 
MHP'nin çağın partisi olduğunu ve teknolojinin de tüm imkanlarını kullandığını söyleyen Lütfü Türkkan, Kocaeli'de şu anda Büyükşehir Yasası'nın ardından mahalle statüsüne geçen ama hala köy olarak anılan 500 civarında yerleşim birimi bulunduğunu belirterek, "Karayoluyla önemli bir kısmına gittik. Fakat gidemediğimiz köyler de var. Lütfü Türkkan gönüllüleri helikopterle 2 gündür indikleri köylerde broşür dağıtıyorlar. Yarın akşama kadar 500'e yakın köye ulaşaccağız. MHP çağın partisi ve teknolojinin tüm ürünlerini kullanarak seçim çalışmasına devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI