İş adamı Ali Özdemiroğlu, Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu’nda(MYO) kullanılmak üzere 25 adet bilgisayar aldı.
Bilgisayarları ziyaret ettiği okulda Yüksekokul Sekreteri Ahmet Ayhan’a teslim eden Ali Özdemiroğlu "Eğitim, ömür boyu devam eden bir süreçtir. Doğumumuz ile başlayan sonrasında okulla devam eden öğrenmenin sonu yok. Çağdaş yaşamın anahtarı da eğitim ve öğretimden geçiyor. Gelişmenin ve kalkınmanın yolu ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerimizi en son bilgilerle donatmaktır" dedi.
Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın yollarının çağdaş eğitimden ve öğrencilere sunacakları eğitim olanaklarından geçtiğine işaret eden Özdemiroğlu, "Eğitim cehaletin merhemidir. Bunun içindir ki eğitime kapalı bir toplum değil eğitime açık bir toplum haline gelmeliyiz. Gençlerimizin eğitimine bir nebze de olsa faydalı olduğum için kendimi mutlu hissediyorum” diye konuştu.
Anlamlı bağışından dolayı Özdemiroğlu’na teşekkür eden Yüksekokul Sekreteri Ayhan da, “Yüksekokulumuz Gümüşhacıköylü bir hayırsever olan Hasan Duman’ın adını taşıyor. Gümüşhacıköylüler yüksekokuluna sahip çıkmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.