ÇORUM’da görev gitmek için hazırlanırken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren polis memuru 38 yaşındaki Murat Gezer, memleketi Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde (KOM) görevli polis memuru Murat Gezer, dün Akkent Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarından işe gitmek için hazırlandığı sırada kalp krizi geçirdi. Ailesinin haber vermesi üzerine Gezer’i almak için bina önünde bekleyen meslektaşları koşarak eve geldi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri polis memuru Gezer’i alarak Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Evli ve 2 çocuk babası Gezer, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
Murat Gezer’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından memleketi Balıkesir'in Bandırma ilçesine getirildi. Gezer, için Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Çalıcı, Bandırma 6'ncı Jet Hava Üs Komutanı Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende polis memuru Murat Gezer’in öz geçmişinin okunmasının ardından toplu halde dua edildi. Murat Gezer’in naaşı daha sonra cenaze aracına konularak Haydar Çavuş Camii'ne getirildi. Murat Gezer, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Bandırma Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

FOTOĞRAFLI