Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Köşk Meslek Yüksel Okulu’nda ilk mezuniyet töreninde 105 öğrenci kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.
ADÜ Köşk Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) ’2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nin ilki Meslek Yüksek Okul bahçesinde gerçekleşti. Köşk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. A. Demet Karaman’ın ev sahipliği yaptığı mezuniyet törenine;Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Vali Erol Ayyıldız, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Yardımcıları, Köşk Eski Kaymakamı ve mevcut Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, İlçe Emniyet Amiri Ali Kırkan, ADÜ fakülte dekanları, çok sayıda ADÜ akademik ve idari birim yöneticisi ve personeli, Köşk daire amirleri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, vatandaşlar, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni;.Köşk MYO birincisi Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencisi Fatma Avcı’nın mezunlar adına yapmış olduğu konuşma ve ardından mezuniyet kütüğüne Avcı’nın ismi çakılarak başladı. Okulun ilk mezuniyet törenini gerçekleştirmenin ve ADÜ Köşk MYO Ailesi olarak 105 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu ve sevincini yaşadıklarını belirten Köşk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. A. Demet Karaman, konuşmasında Köşk MYO’nun bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Mezuniyet töreninde ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç da birer konuşma yaparak mezun olana öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra Köşk MYO ve bölüm birincisi olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
Törende mezun olacak bütün öğrenciler sahneye davet edilerek, mezuniyet belgeleri öğretim görevlileri tarafından verildi. Mezuniyet töreni, Köşk Meslek Yüksek Okulu müzik grubunun hazırlamış olduğu müzik dinletileri ve kep atma töreninin ardından son buldu.