AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, AK Parti iktidarı ile üreten ve kazanan Türkiye’nin 7 Haziran’da iradesini yine istikrardan yana koyacağını belirterek, “Türkiye, AK Parti iktidarıyla daha çok kazanan, istihdam sağlayan ve güven veren bir ülke oldu” dedi.
Parti teşkilatlarını ziyaretinin ardından, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret eden Veli Kıyak, AK Parti iktidarının 13 yılda ülkeye kazandırdığı hizmetlerini anlattı.
2002’de iktidara gelen AK Parti’nin çökmüş bir ekonomiyi devraldığını hatırlatan Veli Kıyak, “AK Parti 2002’de bankaları iflas etmiş, ekonomisi çökmüş, yatırımcısına güven vermeyen ve memur maaşlarını bile ödemekte zorluk çeken bir ülke devraldı. Biz bayram öncelerinde memur maaşlarını erken dağıtmanın televizyonlarda flaş haber olarak gösterildiği günleri de hatırlıyoruz. Deprem yardımları ile memur maaşlarını dağıtanlar, bugün o zamanları öylesine unutmuşlar ki; üreten ve kazanan Türkiye’yi görmekten acizler. Bugün dünyanın en büyük 17. ekonomisi olan Türkiye, bölgesinin yıldızı konumundadır. Halkımız ve tüm kesimler, 2002’den bu yana ülkede yaşanan değişimi çok net görmektedir” dedi.
“YENİ ANAYASA VE ÇÖZÜM SÜRECİ YENİ UFUKLAR AÇACAK”
“İş dünyamız bugün istikrardan yanadır” diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, “Önünü göremeyen ve maceradan ibaret siyasi projelerle bu milletin yönetimine talip olunmaz. Millet bunlara prim vermez. AK Parti iktidarı ile üreten ve kazanan Türkiye, 7 Haziran’da yine iradesini istikrardan yana koyacak. Türkiye, AK Parti iktidarı ile daha çok kazanan, istihdam sağlayan ve güven veren bir ülke oldu. Yeni anayasa ve çözüm süreci ile Türkiye’nin önü daha da açılarak, üretmek ve istihdam sağlamak alanında yeni ufuklar açılacaktır” ifadelerini kullandı.