Manisa BESOT A.Ş. Sosyal Tesisler Müdürü Tamer Çipiloğlu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Sorumlusu Arzu Çipiloğlu’nun oğlu Arif ile Tahiroğlu ailesinin kızları Selen hayatını birleştirdi.
BESOT A.Ş. Sosyal Tesisler Müdürü Tamer Çipiloğlu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Sorumlusu Arzu Çipiloğlu’nun oğlu Arif ile Tahiroğlu ailesinin biricik kızları Selen, Saruhan Otel’de düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdiler. Düğün törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, kızları Hande ve Merve Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, eşi İnci Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, eşi Gülden Ergün, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, daire başkanları, Çipiloğlu ve Tahiroğlu ailesinin yakınları katıldı.
GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI BAŞKAN ERGÜN KIYDI
Genç çiftin nikâh akdini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gerçekleştirdi. Nikah töreninde konuşan Başkan Ergün, “Sevgili gençler, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde bir ömür boyu size mutluluklar diliyorum. Sevgi sadakat ister, sevgi sabır ister, sevgi emek ister, her şeyi karşılıklı hoşgörü içerisinde saygınızı hiçbir zaman yitirmeden birbirinizi iyi günde kötü günde en güzel şekilde bir ömür boyu mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bizim en büyük mutluluğumuz, sizleri bugünlere getiren aileleriniz gibi, sizlerin de bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmeniz olacaktır. Sevgiyi ve saygıyı birbirinize hiçbir zaman ihmal etmeyin. Mutlu olun, mutlu kalın. Hayırlı olsun” diye konuştu. Başkan Ergün, evlilik cüzdanını gelin Selen Çipiloğlu’na vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâh akdinin ardından genç çift, ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde, genç çiftlerin mutluluğu görülmeye değerdi.