Yılport Samsunspor'da Fuat Çapa'nın Teknik Direktörlük görevinden ayrılması sonrası yeni hocanın kim olacağı merak edilirken kulüpten bu konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Yılport Samsunspor A.Ş Başkanvekili ve Genel Müdür Soner Soykan'dan yeni Teknik Direktör ile ilgili taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Soner Soykan, Yılport Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü'nün kim olacağı ile ilgili ve yeni sezon transferleri yaptıkları açıklamada, "Önümüzdeki sezon yapılan transferleri herkes konuşacak. Kimse neden bu isim alındı demeyecek. Taraftarı, camiayı mutlu edecek isimleri kadromuza dahil edeceğiz. İddialı bir takım kurulacak. Hoca konusunda ise camiaya, kulübe yakışır hedeflerimizle birlikte bizimle ilerleyecek bir hoca ile anlaşıp, İstanbulspor maçına kadar hocamızı açıklayacağız." dedi.

SAMSUNSPOR'A YENİ HOCA GELİYOR

Yücel Uyar’ın gelecek sezonda takımın başında olmayacağını ifade eden Veysel Bilen, ayrıca yeni teknik direktör ile ilgili "Yücel Uyar, sezon sonuna kadar devam edecek. Sonrasında asli görevi olan akademinin başına geçecek. Yeni hocamız ile ilgili hedefimiz 10 gün içerisinde kamuoyu ile tanıştırmak, Samsun’a getirmek. Hocamız, hem takımın değerlendirmesi hem de önümüzdeki yıl ile ilgili çalışmaların içerisinde olacak. Biz de hocamız ile Samsun’u tanıştırma hedefindeyiz. O konuda da epey bir mesafe kat ettik" diye konuştu.

Esra VURAL-Umut Can EREN