Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, kendi binası bulunmayan Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için yapılan okulun inşaatına başlandı.

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne okul binası inşa ediliyor. Okul inşaatında Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ile birlikte inceleme yapan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, binanın 2018-2019 eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğini kaydetti. Süleyman Çelik, “Okul, kendine ait binası olmaması sebebiyle bugüne kadar başka okullarda geçici olarak faaliyetini sürdürdü. Lisemiz için bina inşaatına başlandı” dedi.

Yenigün Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni okul binasının zemin katla birlikte 4 katlı olacağını söyleyen Çelik, bina içinde atölye, konferans salonu, çok amaçlı salonu ve laboratuvarların yer alacağını kaydetti.

Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da, “Okulda sağlık bakım teknisyenliği ile hemşire ve ebe yardımcılığı dallarında toplam 320 öğrenci eğitim görüyor. Okul binasının tamamlanmasıyla ilçemizin eğitim alanındaki önemli bir eksiği kapatılmış olacak” diye konuştu.