Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()- AKHİSAR Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın performansının henüz yüzde 60-70'lerde olduğunu belirtti, "Hedefimiz yüzde 100'ü yakalayıp, geçtiğimiz sezondan daha iyi bir dereceyle ligi tamamlamak" dedi.
İlk 6 haftada biri dışında tüm maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Başkan Eryüksel, pazar günkü Fenerbahçe randevusuna değinirken, "Bizi zor bir 90 dakikanın beklediğini biliyoruz. Ancak futbolculara ve teknik heyete güveniyorum. Saraçoğlu Stadı'ndan puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Bu sezon bilet fiyatlarını düşük tuttuklarına dikkat çeken Hüseyin Eryüksel, buna rağmen bekledikleri ilgiyi göremediklerini hatıratırken şöyle devam etti:
"Kale arkası 4, maraton 5, kapalı tribün 10 TL olan bilet fiyatları herkesin ödeyebileceği makul bir çizgide. Ancak tribünler boş kalıyor. Akhisar Belediyespor bu şehrin ortak değeridir. Bu değere herkesin sahip çıkmasını istiyoruz."
Öte yandan Fenerbahçe randevusu için geri sayıma başlayan yeşil siyahlı ekip, yarın yapılacak sabah antrenmanından sonra İzmir üzerinden İstanbul'a uçup, maç saatini bekleyecek.

FOTOĞRAFLI