Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Başkanı Şahap Aktaş, İlerleyen süreçte hortum fabrikası, tren körükleri üretimi ve binek otomobillerle ile ilgili çok kapsamlı yeni çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Aktaş Holding, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu, bu yıl da çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Almira Hotel’de düzenlenen iftar programına Aktaş Holding’in Kestel ve DOSAB lokasyonlarında hizmet veren çalışanları ve aileleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, bereketin, paylaşmanın, hoşgörünün, huzurun simgesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda, çalışanlarıyla birlikte iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydederek, çalışma hayatıyla beraber, aile sorumluluğunun önemine dikkat çekti.

YENİ YATIRIM MÜJDESİ


Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, "İlerleyen süreçte hortum fabrikası, tren körükleri üretimi ve binek otomobillerle ile ilgili çok kapsamlı, yeni çalışmalar yürütüyoruz. Kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan yeni fabrika binamızın tamamlanmasıyla da, Aktaş Holding adına yepyeni bir süreç daha başlamış olacak. Bu yeni yapılanmalarımız ile beraber Aktaş Holding’in, sektöründe hak ettiği konum olan zirveye ulaşacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.