SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü Menemen'de oynayacağı Düzcespor maçına odaklanan Altay'da son haftaların formda ismi 20 yaşındaki Hüsamettin Yener'in boş zamanlarında sürekli gol çalışması yaptığı bildirildi.
Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle takıma geç katılan genç futbolcu, 6 maçta rakip fileleri 3 kez sarsmayı başardı. Zonguldak Kömürspor ve Erzin Belediyespor'un ardından Tekirdağspor'u da boş geçmeyen Hüsamettin'in başarısının sırrının özel idman olduğunu belirten teknik direktör Serdar Sabuncu, "Hüsamettin'i çocukluğundan bu yana tanıyorum. Türk futboluna önemli bir golcü kazandırıyoruz" dedi.
Hüsamettin'in idmanlardan sonra özel olarak ortalama 100 gol vuruşu çalıştığını dile getiren Sabuncu, "Haftada 500, ayda 2000 vuruş yapıyor. Gole yatkın, ancak son vuruşlarda eksikleri vardı. Bunu da çok çalışarak kapatıyor. Zamanla çok daha iyi duruma gelecek" diye konuştu.
Düzcespor'u mağlup ederek ilk 5'in içinde yer almak istediklerini kaydeden Serdar Sabuncu, "Rakibimiz son haftalarda çıkışa geçti. 7 golle en golcü oyuncuları Murat cezalı.
İyi bir takımla karşılaşacağız. Muhteşem taraftar desteğiyle yeni bir zafere imza atmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF