Konya Büyükşehir Belediyesi Alavardı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) üyeleri Kütüphane Haftası nedeniyle ’Kardeş Okul’ projesi kapsamında Ağrı Doğubeyazıt Mehmet Akif Ersoy İlkokulu kütüphanesi için 2 binden fazla kitap gönderdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Alavardı ASEM üyeleri Kütüphane Haftası nedeniyle güzel bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Konya’nın istihdamına, kültürüne ve sanatına büyük katkı sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile ASEM’ler yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle yurt içinde ve yurt dışında birçok ihtiyaç sahibine umut ışığı olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Alavardı ASEM üyeleri, Kütüphane Haftası nedeniyle, “Kardeş Okul” projesi kapsamında Ağrı Doğubeyazıt’ın Mehmet Akif Ersoy İlkokulundaki kütüphaneye katkı sağlayarak öğrencilerin kullanımına sundu. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda görev yapan ve daha önce ASEM üyesi olan öğretmen Esra Arısoy’un talebi üzerine Alavardı ASEM üyeleri harekete geçti. ASEM öğretmenleri ve üyeleri kendi aralarında düzenledikleri kermes gelirleriyle, kütüphane kurulması için 2 binden fazla kitap alarak Doğubeyazıt’a gönderdi. Kitapları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken kursiyerler de bir projeyi daha hayata geçirmenin gururunu yaşadı.