Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Belediyesi’nde vatandaşlar ile bayramlaştı.
Belediyede gerçekleşen bayramlaşma törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kurum amirleri ve oda başkanları katıldı.
Maçka Belediyesinde ki bayramlaşma törenine katılan Bakan Yardımcısı Balta, “Maçka’da genç Başkanımız Koray Koçhan ile birlikte yapılan çalışmaları gördüğümde bir kez daha gururlandım. Maçka hizmette çok geri kaldı. İnşallah AK Belediyeciliğin farkını başkanımız ile birlikte Maçka yaşayacak. Ben bu vesile ile tüm Maçkalıların ve hemşerilerimizin bayramını kutluyorum” dedi.
Bayramlaşma törenine katılan vatandaşları tek tek kapıda karşılayan Başkan Koçhan, “Bu yoğun katılımdan dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Özellikle bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda olan ve bugünde bayramlaşma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Muhammet Balta’ya, çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.