Beni Affet dizisinde “Bahar Kozan” karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin Babalar Günü etkinliğinde Nata Vega Outlet’te sevenlerinin karşısına çıkacak.
Hafta içi her gün yayınlanan ve prime time dışında da reyting alınabileceğini kanıtlayan “Beni Affet” dizisinin başrol oyuncusu Gaye Turgut Evin ilk kez bir alışveriş merkezinde sunuculuk deneyimi yaşayacak.
Ankara’nın en büyük alışveriş merkezlerinden Nata Vega Outlet, Ankaralıları Gaye Turgut Evin ile Babalar Günü’nde buluşturuyor. Gaye Turgut, ‘Beni Affet’ dizisinde Bahar karakteriyle hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Oyunculuktaki başarı merdivenlerini adım adım çıkan genç yetenek, izleyenlerin yüreğine dokunan Bahar’la benzer noktalarını Ankara’da ilk kez bir alışveriş merkezinde, Nata Vega Outlet’te, Ankaralılarla paylaşacak.
Babalar Günü’ne özel olarak Nata Vega Outle’te gelecek olan Gaye Turgut, geleceğin büyükleri çocuklarla babaları hakkında sohbet edecek onlara şarkı söyletecek. Büyük küçük herkesin beğeniyle izlediği 7’den 70’e konseptini Babalar Günü’ne özel olarak sunacak olan Gaye, aynı zamanda çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanlarından oluşan maskot bando ve bir çok sürprizi sevenleri ile buluşturacak.
EVİMİZİN KIZI BAHAR GELİYOR
Program için tatilini yarıda kesip Ankara’ya gelen Gaye Turgut, “Aile kavramına ve mahremiyetine özen gösteririm. İnançlarıma bağlıyımdır ve şükretmeden bir günü bitirmem. Babalara ve çocuklara çok değer verdiğim için geliyorum“ dedi. Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik ise, “Evimizin Kızı Bahar” ile eğlenceli vakit geçirmek isteyen tüm ziyaretçilerimizi Babalar Günü’nde etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.