Altınordu Belediyesi, yıllardır alt ve üst yapı açısından en sorunlu mahallelerden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki eksiklikleri bitirmek için çalışmalarını arttırdı.
Cumhuriyet Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarını başkan yardımcıları ile yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ediyor.Buradaki hedefimiz Cumhuriyet Mahallesi’ni özlenilen ve hak ettiği değeri vermektir. Bizler de 30 Mart seçimlerinin ardından çalışmalarımızı bu yönde yaptık. En kısa zaman için yapılan çalışmalar sona erecek ve mahallemiz hak ettiği görünüme kavuşacaktır" dedi.
MODERN BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra Cumhuriyet Mahallesi’nin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyen Başkan Tekintaş, “Bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Cumhuriyet Mahallemizdeki çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.