Türkiye’nin farklı illerinde zaman zaman bir araya gelen Twingo Otomobil Kulübü üyeleri, İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince’de buluşarak keyifli bir gün geçirdi.
Twingo otomobil tutkunları, bu kez İzmir Şirince’de buluştu. Konvoy halinde Şirince’ye giden Twingo Otomobil Kulübü üyeleri, eğlenceli bir gün geçirdi. İzmir ve çevresinden geniş katılımlı bir programla Şirince Mahallesini tercih eden kulüp üyeleri, önce Rum evleriyle ünlü bölgede doğa manzarasına karşı kahvaltı yaptı. Daha sonra bölgenin tarihi ve turizm alanlarını gezen üyeler, Şirince’ye ise hayran kaldı.
Her yıl bir defa Türkiye buluşması adı altında forum üyelerinin seçtiği bir ilde Twingo tutkunlarının bir araya geldiğini ifade eden Twingo Otomobil Kulübü İzmir Şube Sorumlusu Pınar Deniz, 16 Twingo otomobil ile Şirince’yi dolaştıklarını anlattı. Deniz, kulübün her geçen gün büyüdüğünü dile getirerek, "Twingo Otomobil kulübü her meslek ve sektörden yer alan forum üyelerinin bir araya geldiği 5 bin adet forum üye sayısı ile 300 adet araç ve 500 düzenli forum kullanıcının bulunduğu sosyal bir grup niteliğindedir. 2015 yılı faaliyet planında daha kurumsal bir yapıda mevcut faaliyetlerine devam etmekle birlikte, yeni ismi ile Twingo Otomobil Kulübü adı altında sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı planlamaktadır. Önümüzdeki yıl hedeflenen faaliyetlerimiz Lösev kermesi, (Ortaköy ve Kuzguncuk) ’Kadına Şiddete Hayır’ konulu bir organizasyon, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu, Darülaceze, Sokak Hayvanlarının Barınakları ziyaretleri, Doğal Hayatta bulunan hayvanlara destek ( Belgrat Ormanları) ile bir Köy Okulunun gönüllü katılımcılar ile boyanması olarak düşünülmektedir" dedi.
Twingo Otomobil Kulübü, Şirincede yaptığı gezintinin ardından bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek konvoy halinde bölgeden ayrıldı.