Gaziantep Medya Platformu Yönetim Kurulu, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Nazmi Özkoyuncu, yönetim kurulu üyeleri Murat Yalçın ve İsmail Şahin’in katıldığı ziyaret sırasında, Kaymakam Aydın’a Dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.
"KAYMAKAM AYDIN’IN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"
Ziyaret sırasında GAMEP’in devam etmekte olan kampanyası hakkında bilgi veren Özkoyuncu, GAMEP olarak toplumsal meselelerde daima hassas bir tavır sergilediklerini, Suriyeli sığınmacıların içinde bulunduğu koşulları göz önüne alarak, böylesi anlamlı bir projeye start verdiklerini söyledi. Özkoyuncu, “Sayın Kaymakamımız Selami Aydın’ın Şahinbey Kaymakamlığı’na atandığı günden bugüne kadar çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Genç, heyecanlı ve güleryüzlü bir kaymakam. Daha önce görev yaptığı makamların hakkını vermiş ve başarıları ile adından söz ettirmiş bir isim. Aynı başarılı performansı Şahinbey Kaymakamlığı’nda da devam ettireceğinden eminiz” dedi.
"GAMEP’İN BAŞLATTIĞI KAMPANYAYA BİZ DE DESTEK VERECEĞİZ"
Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’da GAMEP Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinin kendisini mutlu ettiğini ve toplumsal konularda ki projeler ile medya mensublarının da gündeme gelmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Kaymakam Aydın “Suriyeli mülteciler için başlattığınız ayakkabı kampanyasına Şahinbey Kaymakamlığı ve bağlı bulunan daire müdürlüklerimiz ile biz de destek vereceğiz. Türkiye’yi huzurlu ve güvenli bir ülke olarak gören ve misafir kabul ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize devletimiz tüm imkanlarını seferber ediyor. Bizlerde Suriyeli misafirlerimizin yüzlerinin gülmesi için elimizden geleni yapıyoruz. GAMEP’in başlattığı böylesi anlamlı projelerin örnek olmasını istiyorum” dedi.
Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.