AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Bugün ayrı bir yol ayrımındayız. Bu davaya, fikriyata, şehre ve insanlara, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) hizmet etme niyetiyle yola çıkmış bulunmaktayım" dedi.
Taşkın, 7 Haziran genel seçimi için AK Parti’ye resmi olarak aday adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirilen aday adaylık başvuruna vatandaşlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi.
Bayram Taşkın, AK Parti’nin davasına, fikriyatına, Malatya şehrine ve insanlara hizmet etmek niyetiyle yola çıktığını kaydederek, "Bugün benim günüm değil, birlikte omuz omuza çalıştığım dava arkadaşlarımın günüdür. Bugün siz değerli akrabalarımın ve arkadaşlarımın günüdür. Rabbim inşallah çıktığımı bu yolda bize hayrı nasip etsin. Biz inanıyoruz ki, Allah ne buyurmuşsa, ondan hayır vardır. Biz ancak niyet ederiz. Hikmete ram oluruz. İnşallah Rabbim çıktığımız bu yolda, ayaklarımızı sabit kılsın kendi rızasına uygun iş ve eylemi nasip etsin. 22 yıllık siyasi hayatım boyunca her zaman bu düsturdan taviz vermeden bugünüme geldim. Son 2 yıldır rozetini taşımaktan büyük şeref ve gurur duyduğum AK Partime Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı olarak değerli yol arkadaşlarımla birlikte hizmet ettim. Bugün ayrı bir yol ayrımındayız. Bu davaya, fikriyata, şehre ve insanlara, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) hizmet etme niyetiyle yola çıkmış bulunmaktayım" dedi.
Millete ve davaya hizmet için yarış içerisinde olacaklarını dile getiren Taşkın, şunları söyledi:
"Biz inanıyoruz ki, TBMM’deki her arkadaşımız inşallah bizim gibi bu topluma, millete ve insanlığa hizmet etmek için yarış içerisinde olacaklardır. Malatya’mızda da bizim gibi birçok arkadaşım yarışacaklardır. Rabbim inşallah bu arkadaşlardan; bu topluma, millete ve davaya kim daha fazla edecekse, Rabbim onlara görevi nasip etsin. Bu duayı içten ediyoruz."
"GENEL SEÇİM, TÜRKİYE’DE DÖNÜM NOKTASI OLACAK"
Genel seçimin Türkiye için dönüm noktası olacağını ifade eden Bayram Taşkın, "7 Haziran 2015 genel seçimi Türkiye için büyük öneme sahiptir. Bu genel seçim hem Türkiye hem de demokrasimiz için dönüm noktası olacaktır. Partimizin kurumsallaşması açısından, genel seçim büyük önem arz etmektedir. 10 Ağustos 2014 tarihinde halkın reyi ile Cumhurbaşkanı seçilmesi birinci hamleydi. İnşallah 2015 seçimlerinden sonra mecliste oluşacak yeni aritmetik tabloyla en az 330 ve üzerinde bir milletvekili sayısıyla inşallah AK Parti’miz seçimden zaferle çıktığında, demokratikleşmenin hukuksal zemini olan yeni anayasa ile bu süreci taçlandıracağız. İnanıyoruz ki bu süreç, sizlerin omuzlarında yükselecektir. Eğer Koca Reis’in sesi Meksika’da gür çıkıyorsa, ’Ey Obama hani insan hakları? Neredesin? Senin ülkende 3 tane Müslüman katledildi’ deyip, gür sedasıyla o sesi yükseliyorsa, sizin verdiğiniz destek sayesindedir" şeklinde konuştu.
"PARALEL YAPIYA EN BÜYÜK TOKADI VURACAKSINIZ"
Taşkın, daha çok çalışmaları gerektiğine dikkat çekerek, "Bugüne kadar sarf etmiş olduğunuz gayretin on mislini sarf edeceğiz. Niye? Çünkü Türkiye’de milli iradeye, partimize ve liderimize kumpas kurmaya çalışan her türlü paralel ve derin yapıya inşallah en büyük tokadı 7 Haziran seçimlerinde vuracaksınız" dedi.
Çözüm sürecini başarıya ulaştırmak istediklerini dile getiren Bayram Taşkın, "Partimizin ve iktidarımızın en büyük taahhüdü birlikte ve kardeşçe yaşama duygusu olan çözüm sürecini başarıya ulaştırmaktır. Bin yıldır bu topraklarda Birlikte yaşadığımız gibi inşallah kıyamete kadar Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi ve Sünni’siyle birlikte yaşayacağız. Bu büyük projedir ve enfeksiyonlara açıktır. Ama iktidarımızın kararlı duruşu ve siz halkımızın değerli desteğiyle, bu büyük proje başarıya ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı ise, Bayram Taşkın ile AK Parti çatısı altında birlikte siyaset yaptığını hatırlatarak, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Taşkın’a çıktığı yolda başarılar diledi.
Kahtalı, Taşkın’a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Ben kendisini kutluyorum. Çok gayretli bir arkadaşımız. Samimi bir arkadaşımız ve inşallah çıkmış olduğu bu yolda da Cenab-ı Allah kendisini mahcup etmesin" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, adaylık başvuru belgesini, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya takdim etti.