Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, () - DENİZLİ'de aşırı sıcaktan bunalan çocukların tehlikeli ve yasak olmasına rağmen serinlemek için süs havuzlarını tercih etmesi hastalıklara davetiye çıkarıyor. Havuzların içinden geçen elektrik kablolarında oluşabilecek olası bir kaçağın yaratacağı ölüm tehlikesi de görenleri endişelendiriyor.
Denizli'de kent merkezindeki hava sıcaklığı 37 dereceye kadar çıkarken, aşırı sıcaklardan bunalan bazı çocukların süs havuzlarına girmesi endişe yarattı. Süs havuzlarındaki 'Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır' uyarısına aldırış etmeyen çok sayıda çocuk, giysilerini çıkartarak serinlemeye çalışıyor. Elektrik kaçağı ihtimali ve mikrop yuvasına haline gelen havuzlarda pis suya aldırmayan çocukları görenler, önlem alınmasını istiyor.
Su parklarına ya da yüzme havuzlarına gidemediklerini söyleyen çocuklar, "Hava çok sıcak, biz de bu havuzlarda serinlemeye çalışıyoruz. Yüzme havuzlarına gitmek için imkanımız yok. Tehlikeli ve yasak uyarıları var, ancak bizde bu şekilde serinliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI