BURSA'nın Orhangazi ilçesinde Ege Kupası'nın 3'üncü ve 4'üncü etabı olarak düzenlenen Orhangazi Otokros Yarışı'nı Karşıyaka Belediyesi'nin otomobili Rüzgar'la katılan pilot Sinan Özdil, her 2 yarışta da birinci oldu.
İznik Gölü kıyısındaki zorlu parkurda başarılı bir performans sergileyen Özdil, Ege Kupası'nda hem kendi kategorisinde hem de genel klasmanda liderliğe yükseldi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Sinan Özdil, "Ege Kupası'nda son yarış aralık ayında yapılacak. Karşıyaka'ya şampiyonluk kazandırmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Karşıyaka Belediyesi yarış ekibi olarak, TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Rallikros Kupası'na da katıldıklarını belirten Özdil, "Son etabı 15 Kasım'da İstanbul'da yapılacak bu kupada da hedefimiz şampiyonluk" ifadesini kullandı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise motor sporlarına dikkat çekmek için bu yıl kurulan ekibin başarılı yarışlarla Karşıyaka'nın adını Türkiye'ye duyurduğunu söyleyerek, "Otomobil sporlarına verdiğimiz desteği önemli başarılarla taçlandıran ekibimizi kutluyorum. Her branşta spora desteklerimiz sürecek" dedi.

FOTOĞRAF