Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını taşıdığı Kuruçeşme Mahallesi’nde halkı dinledi.

Başkan Burada projesi çerçevesinde makamını bu hafta Nilüfer’in kırsal mahallesi Kuruçeşme’ye taşıyan Bozbey, vatandaşların taleplerini dinledi. Bozbey, ilk olarak Kuruçeşme Mahalle Muhtarı Ergin Özdemir ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nilüfer Belediyesi’nin mahalleye yaptığı yatırımlar için herkes adına memnuniyetlerini eden Muhtar Özdemir, mahallenin asfalt sorununun çözülmesi ve fırın ihtiyacının giderilmesi sebebiyle teşekkür etti. Özdemir, “Kuruçeşme Mahallesi’ne çok katkınız oldu. Bir önceki Başkan Burada projesi kapsamında geldiğinizde almış olduğunuz taleplerin hepsi yerine geldi. Mahallemize piknik alanı yapılmasıyla ilgili desteklerinizi bekliyoruz. Mahallemizde otobüsle Bursa’ya ulaşım imkânımız bulunmuyor. En azından haftada iki gün belediye otobüsü mahallemize gelse mağduriyetimiz giderilmiş olacak” dedi.

Başkan Bozbey, Mahalle Muhtarı Ergin Özdemir ile görüşmesinin ardından mahalleli kadınlarla bir araya geldi. Mahalleli olarak sağlık hizmetlerinden ayda bir defa yararlanabildiklerini, iğne olmak için bile kilometrelerce yol gittiklerini söyleyen kadınlar , dertlerini Başkan Bozbey ile paylaştı.

Kuruçeşme Mahallesi sakinleri bölgede bulunan taş ocaklarıyla ilgili de yaşadıkları meseleleri aktardılar. Taş ocaklarıyla ilgili çok mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Bozbey, ancak yetkilerinin bakanlığa devredildiğini belirtti. Mahallede yapılan yatırımlarla ilgili de konuşan Başkan Bozbey, “Kuruçeşme Mahallesi’nden gelen talepleri mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Bursa ile bağlantı yolu ile ilgili talepler var, bunların çözümüyle ilgili gerekli incelemeleri yapacağız” diye konuştu.

Gün boyunca Kuruçeşme Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bozbey, günlük randevularını da Kuruçeşme Mahallesi’ndeki karavanda gerçekleştirdi.