Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Cesare Prandelli’ye sahip çıkarak, İtalyan teknik adamın arkasında olduklarını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Maça iyi başladık ama sonra kötü performans sergiledik. Bütün taraftarlarımızdan özür diliyor, Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Zor zamanlarda taraftarımız bizimle olsun, böyle günlerde takıma sahip çıkmaları lazım. Kendilerini çok seviyorum, ben de tribünden geldim. Bu çocuklar bizi iki sene şampiyon yaptılar, yine yapacaklar. Futbolcularımızı yuhalamak taraftarımıza yakışmıyor” dedi.
Sneijder’in milli takımdan yorgun geldiği için Prandelli tarafından maça yedekte başlatıldığını vurgulayan Albayrak, “Biz Prandelli’nin arkasındayız taraftarımız ne yaparsa yapsın. Taraftarlarımızın da arkasındayız, futbolcularımızın da. İki günde bir maç kaybedince hoca gönderilmez” açıklamasında bulundu.