Kayseri Ticaret Odası (KTO) 2. Meslek Komitesi toplantısında akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren oda üyelerinin sorunları tartışıldı.
VIP Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 2. Meslek Komitesi Başkanı Nuh Mehmet Delikan ve üyeler katıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meslek komitesi toplantısının açılışında yaptığı konuşmada oda üyelerinin tüm taleplerini ve görüşlerini önemsediklerini, öneri ve şikayetlerin takibini yaptıklarını belirterek, “Meslek komitesi toplantılarımıza ilgili komitenin tüm üyelerini gruplar halinde davet etmekteyiz. Üyelerimizin görüşleri bizim için değerlidir. Meslek komitelerinin çalışması Odamızın çalışması anlamına gelmektedir” dedi.
Hiçyılmaz, “Üyelerimizin tüm taleplerini takip ediyoruz. Hiçbir konuyu havada bırakmıyoruz. Üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında kurumlar arasında köprü vazifesi yaparak onlara katkı sağlıyoruz” diye konuştu. Başkan Hiçyılmaz’ın açılış konuşmasının ardından söz alan 2. Meslek Komitesi Başkanı Nuh Mehmet Delikan ve komite üyeleri, sektörün yaşadığı sıkıntılara ilişkin olarak bilgi paylaştı.
Komite üyelerinin sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen ve notlar alan Başkan Hiçyılmaz, toplantının kapanışında yaptığı konuşmasında, “Sorunlarınızın her aşamasında takipçisi olacağımızı bilmenizi istiyorum. Ancak şu da unutulmamalıdır ki, her firma rekabet koşullarına uymak zorundadır. Teknolojiyi takip ederek, AR-GE ve inovasyona önem vererek kendimizi geliştirmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Hiçyılmaz’ın komite üyelerine katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiği toplantının son kısmında, 2. Meslek Komitesi üyelerinin görüşleri doğrultusunda hangi girişimlerde bulunabileceği konuşuldu.