Zonguldak’ın Ereğli İlçesi emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıl dönümü çerçevesinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Komiser Yardımcısı Mehmet Taşkın, polis memurları Hilal Algan ve Önder Demir ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yılını kutlayan Belediye Başkanı Uysal “Kamu düzenini, vatandaşlarının canını ve malını korumak için özverili bir şekilde çalışan ve milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Polis haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ferdi Kuyu ve ekibinin nazik ziyaretlerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Kuyu ise hafta boyunca yapılacak etkinliklere Başkan Uysal’ı davet edip etkinlikler hakkında bilgi verdi.