Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve içerisinde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında ’Her Şey Bir Umutla Başlar Projesi’ içerisinde yapılan faaliyetlerin yer aldığı ÇOGEP Dergisi’nin 4’üncü sayısı çıktı.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular öncülüğünde her alanda başarıdan başarıya koşan Kayseri Emniyeti yeni bir başarıya daha hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirme sonrasında tüm iller içerisinden Toplum Destekli Polislik İl uygulamalarında Türkiye Birinciliğini kazanan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 2017 yılı içerisinde de “Her Şey Bir Umutla Başlar Projesi” içerisinde 14 alt proje faaliyeti yürüttüğü aynı zamanda da 12 farklı sosyal sorumluluk projesinin de çalışmalarını başarıyla sürdürdüğü dergide görüldü. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve uygulamaları başarıyla sürdürülen sosyal sorumluluk projeleri ile Toplum Destekli Polislik uygulamalarının tanıtıldığı ÇOGEP 2017 dergisinin ön kapak ve arka kapak tasarımı da beğeni kazandı.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın önsözünün yer aldığı ve Kayseri’deki kamu kurum ve kuruluşlarının da desteklediği projeli çalışmalar ÇOGEP dergisinde detaylı olarak anlatıldı. Özenle hazırlandığı görülen dergi İl Valilikleri, İl Emniyet Müdürlükleri, Daire Başkanlıkları, Merkez ve ilçe teşkilatı ile kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılacak.