Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesindeki Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM) Dokuma Operatörlüğü kurslarına başvurular 13 Nisan 2015 tarihinde sona eriyor.
BTSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye’ye rol model olan BUTGEM, meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Farklı meslek gruplarından binlerce insana umut olan BUTGEM, yeni eğitim programları ve laboratuvarlarla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. BUTGEM tarafından Dokuma Operatörlüğü kursları da verilmeye başlanıyor. Kurslar için başvurular, 13 Nisan 2015 tarihinde sona erecek. Ücretsiz olarak yapılan Dokuma Operatörlüğü kursu, aynı zamanda iş arayanlar için de önemli bir fırsat olacak. Kurslara en az ilköğretim okulu mezunu, 18-35 yaş arası herkes Demirtaş OSB’deki BUTGEM Binası’na gelerek başvurulabilecek.
"İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN BUTGEM"
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BUTGEM’in Bursa iş dünyasına nitelikli eleman ihtiyacına büyük fayda sağladığını söyledi. BUTGEM’den bugüne kadar binlerce kişinin iş sahibi olduğunu dile getiren Başkan Burkay, iş arayan herkesi BUTGEM’e davet etti. BUTGEM’in imkanlarından herkesin faydalanabileceğini anlatan Başkan Burkay, “Ekonomik gelişme ve kalkınma için, nitelikli insan kaynağı önem taşıyor. Bursa’nın 2023 hedeflerine ulaşabilmesinin yolu ekonomik kalkınmadan, ekonomik kalkınmanın yolu da mesleki ve teknik eğitimden geçiyor. BTSO olarak mesleki ve teknik eğitime desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Herkesi BUTGEM’in kurslarına bekliyoruz” dedi.