Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.
Bursaspor ile Samsunspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Kazanmamız gereken maçtı. Başlangıçta düşüncemiz oydu. Oyun ve sonuç olarak uygulamamız kötüydü. Takım oyunumuz yoktu. Aldığımız pasları geriye oynadık. Rakibimize baskı yapmadık. Bizim için kötü oyun oldu. Rakibimiz koştu ve zaman zaman pas yaptı. Hatta bizi bugün yenmeleri gerekiyordu. 10 kişi kaldığımız zaman golü yeyinceye kadar dengeli oynadık” dedi.
“ERTUĞRUL GENÇ OYUNCU HATA YAPTI”
Gösterilen kırmızı kartlar ile ilgili değerlendirmede bulunan Güneş, “Hakemle ilgili konuşursam bana yakışmaz. Çünkü geçen maçta konuştum. Kazandığımız halde haksızlık yaşadığımız bir maç olduğunu söylemiştim. Ben bugün kötü olduğumuz için kendimizi eleştiriyorum. Ertuğrul’un pozisyonda rakip oyuncu çift daldı. Ertuğrul pozisyon gereği sert girmek zorundaydı. Genç oyuncu hata yapmıştır. Oyun olarak hak ettiğimiz bir maç değildi” diye konuştu.
SAMSUNSPOR CEPHESİ
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Öncelikle 2014’ü yaşanan olumlu olumsuz yönleriyle geride bıraktık. 2015 yılının Türk futboluna ve insanlığa sağlık mutluluk getirmesini dile getiriyorum. Bizim için iyi bir maç oldu. Seyir yönünden güzel şeyler verdik. Galip ve mağlup olabilirdik. Bugün grupta puanla tanışmış olduk, hem de genç arkadaşlarımızın Türk futboluna ve Samsunspor’a kazandırmak için böyle hamleler yaptık. Televizyon başında ve stadyumda izleyen taraftarları futbola doyurdular diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.