KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi (A) Grubu'nda sezona 3-0'lık Yeşilbayramiç galibiyeti ile başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Rus takımı Uralochka Ecatherinburg'dan smaçör Darııa Ostrovskaya'yı renklerine bağladı. Ostrovskaya, sezon başında aynı kulüpten transfer edilen Channon Thompson'dan sonra yeşil beyazlı ekibin ikinci yabancı oyuncusu oldu. 21 yaşındaki sporcu, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Antrenör Süleyman Bozkan'ın katıldığı törende 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Antrenörü Süleyman Bozkan 4 yıllık geçmişe sahip bir takım olarak önemli adımlar attıklarını belirterek, "Voleybol camiasında dikkatle izlenen bir kulüp haline geldik.
Bize gelecekte de fayda sağlayacak oyuncuları kadromuza katıyoruz. Yeni transferimizin kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Kariyerindeki ilk transferini gerçekleştirdiğini söyleyen Ostrovskaya ise, "Gelmeden önce Manisa ve kulüple ilgili olumlu bilgiler aldım. Ben hedefleri olan bir oyuncuyum. Manisa'da kendimi kanıtlamak ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum" şyeklinde konuştu.

  FOTOĞRAF