Murat GÜRBÜZLER/TOMARZA, (Kayseri) () - CUMHURİYET Halk Partisi Kayseri Milletvekili adayları, Tomarza'da esnafı ziyaret etti.
1 Kasım’da yapılacak olan 26’ncı dönem milletvekili genel seçimleri kapsamında, Tomarza halkıyla bir araya gelen CHP Kayseri Milletvekili adayları Çetin Arık, İbrahim Bahçecioğlu, Aşkın Genç, Türker Tok, Tülin Temel, Şefika Askı Eskici, Mustafa Utku Sarı, Kıvılcım Akdağ ve Nazlı Erdoğan, projelerini anlattı.
CHP’nin halk için umut olduğunu belirten CHP Kayseri Milletvekili ve  1'nci sıra adayı Çetin Arık, “Her bir insanımızın birbirinden farklı dertleri var. Bizler, Kayseri CHP Milletvekili adayları olarak, 1 Kasım seçimlerinin, bu sıkıntıların tek çaresi tek umudu olduğunu, ilçe halkına anlatmaya çalıştık. Bu kötü gidişe 'dur' diyecek tek partinin, CHP olduğunu vurgulayarak projelerimizi birbir anlattık. Görüyoruz ki CHP umut oldu. Çünkü millet bıktı ve artık yaşanacak bir Türkiye, sorunları olmayan bir Kayseri istiyorlar. CHP iktidarının hazır olduğunu ve 1 Kasım seçimlerinde de vatandaşın artık yoksulluktan, yolsuzluktan, mutsuzluktan yana değil; umuttan yana, emekten yana, vicdandan yana karar verecek, vatandaşlardan desteklerine talip olduk. Sandıktan çıkacak sonuca, bizler saygı gösteririz. Her insan hak edildiği gibi yönetilir."

FOTOĞRAFLI