KULLUKÇU: TARAFTARLAR SÜRECİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ
TÜRFAD Samsun Şube Ofisinde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Gültekin Kullukçu, "Samsunspor sezonun ikinci devresine üst üste deplasmanda oynayacağı maçlarla başlayacak. Bu süreci taraftar dernekleri çok iyi değerlendirmeli. 2 hafta sonra iç sahada oynanacak olan müsabakada takımı motive etmek adına tribün agabeyleri ile beraber fair play ruhuyla kale arkası, maraton ve kapalı tribünler stadyumda iyi bir rol üstlenmeli ve büyük destek vermelililer" diye konuştu.

-TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu,

HALİLOĞLU: SAMSUNSPORLULUK KÜLTÜRÜNÜ TABANA YAYMALIYIZ
Taraftarlar adına konuşma yapan Şehzadeler Dernek Başkanı Ali Haliloğlu, "Samsunspor Kulübü bugüne kadar geleneklerine bağlı, ilkeleriyle yaşayan bir kulüp oldu. Taraftar grupları olarak Samsunsporluluk kültürünü tabana yaymalı ve taraftar sayısını artırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Bugün buradaki birlikteliğimize, kenetlenmemize ve farkındalığımıza vesile olan TÜRFAD Başkanı Kullukçu ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz“ dedi.

Kahvaltıya Başkan Gültekin Kullukçu, As Başkan Ali Gürler, Yönetim Kurulu üyeleri Cihan Kol, Fuat Dilek, Şehzadeler. Söğütlübahçe, Forza Şimşekler, 55 Genç Samsunsporlular, Üni-Sam üyeleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Spor Büro ekipleri katıldı.

TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, kahvaltının ardından katılımlarından dolayı taraftar grup temsilcilerine plaket takdim etti.