Geçmişte Siirt, Diyarbakır ve İstanbul valilikleri görevinde bulunan merkez valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Siirt Sanayici İşadamları Derneği’nin davetlisi olarak Siirt’e geldi.
Merkez valisi Mutlu, onuruna bir otelde verilen yemekte Siirtliler ile hasret giderdi. En son acı bir hadise için Siirt’te geldiğini belirten Mutlu, bugün bir kez daha Siirt’e gelmekten onur duyduğunu, Siirt’te görev yaptığı süre içinde edindiği dostlukları hiçbir zaman unutmadığını söyledi. TÜMSİAD Başkanı Cengiz Üstün ise, Siirtlilerin gönlünde taht kuran Vali Mutlu’nun görev yaptığı süre içinde halkla olan samimi diyaloğu ve hizmetlerini unutmayacaklarını söyledi.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, iş adamları ve kamu kurum müdürlerinin katıldığı etkinlik, emekli din görevlisi Maksut Erden’in yemek duasını okuması ve karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.
Vali Mutlu, bugün saat 14.00’da İl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek "Hüseyin Avni Mutlu ile tecrübe paylaşımı" konulu panele katıldıktan sonra Siirt’ten ayrılacak.