Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında sunulan ‘Din Ve Değerler Eğitiminde Toplumsal Sorunların Çözümüne Yönelik Yenilikçi Dijital Yaklaşım: E-Öğrenme ve Animasyon’ isimli proje tüm projeler arasında en yüksek puanı alarak birinci oldu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Proje Danışmanı Serkan Başar tarafından hazırlanan proje kapsamında din ve değerler eğitimi konusunda animasyon ve e-öğrenme modülleri hazırlanarak madde bağımlılığı ve kadına yönelik şiddet gibi konulara dikkat çekilecek.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç himayelerinde Temmuz ayında gerçekleştirilecek tanıtım toplantısında proje kapsamında yapılacak çalışmalar kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri ile basın mensupları ile paylaşılacak.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nevşehir İl Müftülüğü, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Kapadokya Gelişim Derneği eşgüdümünde yürütülecek proje 12 ay sürecek.