AK Parti’nin kesinleşen Milletvekili aday listesinde 2, sırada yer alan Abdurrahman Öz sahaya indi. Çalışmalarına teşkilat ziyaretleri ile başlayan Öz, ilk olarak Aydın İl Başkanı Ömer Ömzen’i makamında ziyaret ederek Aydın’ın ihtiyaç duyduğu yeniliğin 7 Haziran’da gerçekleşeceğini ve Aydın’ın ‘sol’ olmadığını göstereceklerini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan İl başkanı Ömer Özmen, hep birlikte daha çok çalışarak güzel sonuçlar alacaklarını söyledi. Pazar günü düzenleyecekleri etkinlikle adayların tanıtımının yapılıp çalışmalara başlayacağını belirten İl Başkanı Özmen, Aydın’da iyi bir sonuç alacaklarını belirtti.
Çalışmalara başladıklarını ve teşkilatlarla birlikte el ele verip Aydın’da AK Parti’yi 1. Parti yapacaklarını belirten Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın ailesi olarak 8 Haziran’da Ankara’ya büyük bir gururla gideceklerine inandıklarını söyledi. Milletvekili Aday Listesi’nde bu listede ismi bulunan, bulunmayan tüm aday adayları ile birlikte ve partililerle el ele çalışacaklarına inandığını kaydeden Abdurrahman Öz, önemli olan kişiler değil AK Parti’nin kimliği olduğunu söyledi. Aydın’ın sol olmadığını da vurgulayan Öz, “Aydın’daki siyasi algıları değiştireceğiz ve ezberleri bozacağız. Aydın halkına en iyi şekilde kendimizi anlatacağız. Aydın’ın ‘sol’ değildir ve bunu 7 Haziran akşamı göreceğiz” diye konuştu.