Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, görevlilerince yürütülmekte olan sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle Gaziantep Huzurevi ziyaret edildi.
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şunlar söylendi:
“Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. İl Emniyet Müdürlüğümüz, insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmektedir. Devletimizin sağladığı imkanlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır.”
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle Gaziantep Huzurevi sakinlerine, Huzurevi içerisinde bulunan salonda, Gaziantep Ses Sanatçısı Faruk Lök, Gaziantep Ahmet Güneş Türk Halk Müziği Topluluğu ve Frankfurt Gaziantepliler Derneği Başkanı Ökkeş Toy’un katılımıyla mini bir konser düzenlendi.
Huzurevinde kalan vatandaşlar ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü düzenlenen etkinlikten dolayı Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.