Samsun'da Yakakent, Tekkeköy, Canik ve İlkadım’da 25 yıl boyunca öğretmen ve yönetici olarak hizmet veren, birçok başarılı projeye imzasını atmış başarılı eğitimci Zehra Gül Demirci ve kızı Uzman Klinik Psikolog-Aile Danışmanı Dilara Sayar’ın anne-kız olarak birlikte çalışma hayali gerçekleşti. Tebessüm Psikoloji Danışman Merkezi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi Duygu Apartmanı No:184/4'te hizmet vermeye başladı.  

GENİŞ ÇALIŞMA ALANI

Merkezin çalışma alanları ise şu şekilde, Bilişsel Davranışçı Terapi ile depresyon, anksiyete, panik atak, OKB (takıntı hastalığı), fobi, travma gibi psikolojik rahatsızlıklara yönelik terapi desteği, aile danışmanlığı, çift terapisi ile eşlerin evlilik ve ilişki içinde yaşadıkları problemlere yönelik çözüm yöntemleri, Türkiye’nin tüm illeri ve yurtdışındaki Türklerle online terapi seansları CAS zeka testi ile 5-17 yaş grubu çocukların bilişsel potansiyellerinin belirlenmesi, Dikkat Eksikliği Müdahale Programı ile dikkat problemi yaşayan çocuklara yönelik bilişsel rehabilitasyon, öğrenci koçluğu programı ile lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav kaygısı ve zaman yönetimi konularında danışmanlık, oyun terapisi odasında küçük yaş grubu çocuklara yönelik çalışmalar, oyun-sanat atölyesinde çocuk gelişim uzmanı ve uzman psikolog eşliğinde aktiviteler, anne-babalara yönelik ebeveynlik becerilerini geliştirici eğitimler. 

'ÇÖZÜM OLMAYI HEDEFLİYORUZ'

Açıklamalarda bulunan Uzman Klinik Psikolog Dilara Sayar, "Çocuk, ergen, yetişkin, yaşlı, çift ve ailelerin yaşadıkları psikolojik problemlere çözüm olabilmeyi hedefliyoruz. Tüm bu çalışma alanlarımıza dair detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak isteyenleri merkezimize bekliyoruz. 0506 273 0463 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz" dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.