Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Dimdik duran bir kulüp olacağız" Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Dimdik duran bir kulüp olacağız"

Kırmızı - Beyazlılar sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Alınan beraberliğin ardından Yılport Samsunspor Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Kanal S mikrofonlarına özel açıklamada bulundu.

"3 PUAN ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI"

Soykan, "Zorlu bir maçtı. 3 puan almak için sahaya çıkmıştık ve bu puana da ihtiyacımız vardı. Geçen haftalara göre, biraz daha durgun ve etkili oynamadığımızı düşünüyorum. Ortada bir maç geçti. Bir puan mağlubiyetten iyidir. Ama 3 puan almamız gereken bir maçtı. İnşallah bunu Alanyaspor maçında telafi edeceğiz. Lig daha uzun bir maraton. Takımımızın isteği arzusu yerindeydi. Taraftarımız hafta içi olmasına rağmen ters bir saate denk gelmesine rağmen sonuna kadar takımını destekledi. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Maç saati ile ilgili TFF'ye de gittik. Gerekli görüşmeleri de yaptık. Ama Konyaspor, dönüş saatlerinden dolayı kabul etmedi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.   

NEDİM AYDIN
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.