İlkadım Belediyesi'nde 2019-2024 dönemi ilk meclisi toplantısı, İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda encümen ve komisyon üyeleri seçilirken tüm partilerin meclis üyeleri tam katılım sağladı. Toplantıda konuşan Başkan Demirtaş, tüm kesimleri kucaklayacaklarını ifade etti.

ORTAK  PAYDA İLKADIM'A HİZMET
Yeni meclis üyelerinin kendilerini tanıtması ile başlayan ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve meclis üyelerinin başarı temennilerinin ardından, tüm üyeler sıra ile söz alarak, ortak paydanın İlkadım'ın menfaati olacağını vurguladı. Gündeme dair 11 maddenin görüşüldüğü ve komisyon oylamalarının yapıldığı toplantıda, 1. Başkanvekili Hayri Atmaca, 2. Başkanvekili ise Yavuz Yılmaz seçildi. Encümen üyeliklerine Mustafa Umar, Ahmet Varol ve İbrahim Arslan seçilirken, katip üyeler İbrahim Üstün Murat Gürbüz oldu.

HİZMETİ EL BİRLİĞİ İLE YAPACAĞIZ
2018 Yılı Belediye Başkanı Faaliyet Raporu'nun sunumunun ardından meclis üyelerine hitap eden Başkan Demirtaş, "İlkadım'a hizmet için herkesi kucaklayan bir anlayış ile çalışacağız. Hangi partiden olursa olsun, meclisimizin ilk önceliği; vatandaşımızın refahı, en iyi hizmeti almasıdır. Bu da hem ilçemizi hem de şehrimizi geleceğe taşıyacaktır. İlkadım'a hizmeti el birliği ile yapacağız. Bu anlayış ile ilçemize hizmet için gönüllü olmuş siz değerli meclis üyesi arkadaşlarıma şimdiden teşekkür eder ve başarılar dilerim" diye konuştu.