Menteşe’de sık sık kırsal kesimdeki vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti.

Oda yönetim kurulu üyesi Mehmet Ersen’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Oda Başkanı Baştuğ, oda çalışmaları hakkında Kaymakam Yıldız’a bilgi verdi. Oda üyelerinin yaşadıkları sıkıntıları Muğla Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu olarak tespit ederek çözüm ürettiklerini belirten Baştuğ, “Üreticilerimizin yaşadığı küçük ölçekli sıkıntıları Oda olarak çözüyoruz. Büyük ölçekli sıkıntılarda Kaymakamlığımız başta olmak üzere Ankara’ya taşınması konusunda raporlar hazırlayarak Genel Merkeze iletiyoruz. Çiftçilerimizin daha fazla gelir elde etmesi için sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmek için elimizden gelen çabayı harcıyoruz” dedi.

Kaymakam Caner Yıldız, sık sık kırsal mahallelere ziyaret gerçekleştirdiğini, bu ziyaretlerde kendilerine iletilen sorunları da ilgili kurumlar ve Odalar ile çözümü noktasında istişare halında olduklarını açıkladı.